Valamelyik oltástól a ti babátoknak lett valami maradandó baja? Az én kislányomnak szeretnék minden oltást beadatni de 1-2 ember leakar róla beszélni.
"A védőoltás egy antivírus"
Tessék? Mi az az antivírus?
A védőoltások a vírusok egy részletét tartalmazzák (amit mellékesen antigénnek, és nem antivírusnak nevezünk), és képzeld el, azt csinálja, hogy az immunrendszer úgy ismeri fel, mint a vírust, azaz támadást indít ellene, aminek részeként memóriasejtek is keletkeznek. Így később, mikor a vírust kapja el az illető, akkor nagyon gyorsan aktiválódnak ezek a sejtek, és sokkal gyorsabban lezajlik az immunválasz.
Talán egy kicsit jobban utána kellene nézni, mielőtt baromságokat írsz.
A bénulásoshoz pedig:
A régebben használt gyermekbénulás elleni szer 1:2 millióhoz eséllyel tényleg járt ilyen hatással.
Viszont ezt az oltást már rég betiltották, és azóta nem ilyet használnak.
TELJESEN FELESLEGES MINDET BEADATNI!
Sőt!!szerintem egyáltalán nem jó!az oltások a vírusokon kívül tele vannak nehézfémekkel és mindenféle olyan anyaggal amire egy ilyen pici gyereknek egyáltalán nincs szüksége!!!
pl. a bárányhimlő elleni az egyik legfeleslegesebb mivel kb 20 évig véd utána nem!és mint tudjuk felnőtt korban sokkal veszélyesebb már mintha gyerekként átesne rajta!plusz ha gyerekként elkapja a bárányhimlőt onnantól kezdve egy életre védett és nem kaphatja el újra!
A helyedben én inkább a vitamindús táplálkozást és vitamin szedést ajánlom hogy erősödjön az immunrendszere és ha bármit elkap akkor azt könnyen letudja küzdeni!!
és ha van időd nézd meg kérlek ezt a 23 perces videót!elgondolkodtató!
ha megnézted és érdekelne még 1-2 dolog, küldök privit!!!
Én beadattam a kötelezőkön kívül, minden ajánlott oltást a fiamnak, a gyerekorvos tanácsára, egyiktől sem lett baja. sem levertség, sem láz, sem nyűgösség, sem maradandó károsodás. Lehet én vagyok tájékozatlan, de úgy tudom az oltások gyengített vírust tartalmaznak, amik ellenanyag termelésre serkentik a szervezetet. A bárányhimlő elleni oltás nem elsősorban a bárányhimlőt hivatott megakadályozni, ugyanis az oltás ellenére is megkaphatja a gyerek, de az enyhébb lefolyású lesz, és a szövődmények , amik az igazi veszélyt hordozzák, nem alakulnak ki. Ezek veszélyesebbek, mint a himlő. Lutri, mert lehet, hogy nem oltatod be, elkapja, a himlőt, és gond nélkül átvészeli, vagy lehet, hogy kialakulnak szövődmények, és azokból nagyobb gond lehet. Én ezért adattam be ezt az oltást.
16-os, szerinted néhány vitamin adása megvédi a babát pl. az agyhártyagyulladástól vagy a rota vírustól??
Agyrém.
Érdemes elolvsni...ezek utánelgondolkozol még a kötelezőn is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!