Milyen tejet adjak 1,5 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
Most fogy el a tápszer és már nem veszek másikat, tejet szeretnék neki adni.
Mindenképp tartós tejet adnék neki ( 2,8% vagy 3,5% ).
Házi tejet ritkán tudok venni.De ha tudok akkor azt inná Ő is, mint a 12 éves fiam.
Csak tartós jöhet szóba, mert kartononként azt vesszük.
2012. okt. 29. 11:51
1/4 anonim válasza:
A házi tejet feltétlen forrald fel, és ne csak egy pillanatra, hanem hosszabban kevergesd forrás közben.
Ha nem hajlamos hízásra a leányka, adhatsz zsíros tejet is neki.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Lehet rosszul fogalmaztam. az érdekelne, hogy milyen márkájú tejet adjak neki?
Spar, Cop, Farmer, mizo...stb
2012. okt. 29. 12:21
3/4 anonim válasza:
Én mindig másfélét adok neki, attól függ, milyen üzletben milyet kapok. 2,8%-ost én elégnek gondolom lánykámnak, mert nem kell híznia. Viszont nem tartósat veszek neki. Inkább mindig frisset. Én is tejimádó vagyok, azt issza, amit én is. Mindegyiket issza szerencsére.
4/4 anonim válasza:
Mindegy milyen márkát veszel. Én mindig másikat veszek. Attól függ hol vásárolunk és melyik mennyibe kerül. Ja és 2.8ast veszek mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!