Mit csináljak, hogy aludjon? 6 hónapos és éjszaka 1-1,5 óránként felkel.
Mint azt a könyvek is írják, 3-4 hónapos korában 1x kelt, evett és utána alvás reggelig. 1 hónapja 1-1,5 óránként kelés 5 perc szopi és alvás tovább, ez megy este 8-tól reggel 5-ig. Hasa nem fáj, szerintem a fogzás miatt sem, mert nem sír, pelus oké, 20-21 fok van a szobában.
Éhes lehet? A hozzátáplálás zavart be?
A doki szerint este kell megetetni tápszerrel (most csak szopik, de nem fogadja el.
A védőnő szerint fel kell kelni és szoptatni. Vélemények? Mit csináljak, már ki vagyok merülve, mert napközben igaz, hogy otthon, de dolgoznom kell.
Este 6 körül kap baba zabkását gyümölccsel és utána az elalvás előtt szoptatom.
Gondoltam már a Hipp jóéjt papikra is, valakinek van tapasztalata?
Köszönöm, aki segít.
Ismerős a helyzeted.Nálunk 9 hónapos a fiam és a mai napig így megy.Én már mindennel próbálkoztam.Egy jó tanács:óvatosan lakasd jól lefekvés előtt (legyen az bármi is),mert ez is baj tud lenni.Nálunk még rosszabb volt,mert nagyon tele volt a pocija és még azt az 1 óra alvást is kínkeservesen "aludta" végig (forgolódott,nyűglődött).
Vannak ilyen gyerekek,ezzel nem tudsz mit kezdeni.Az egy dolog,hogy mit írnak a "nagy könyvben",minden gyerek más.Én is totál kivagyok. :(
Mi úgy csináljuk,hogy 2 naponta apa kel hozzá (5-6 fele ébred ráadásul),és akkor tudok aludni úgy 2-3 órát egyhuzamba.
Én is azt hittem,hogy azért ébred éjjel,mert nem lakott jól eléggé,aztán többet ártottam vele,hogy kapott uzsonnát,vacsit+szopi.
Itt esetleg találhatsz még hasznos választ!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kislányom éjjel ugyanígy sokszor ébred,én erre csak annyit mondok hogy élő cumija van-azaz anya!
pár korty és alszik is.vannak ilyen cicifüggő babókák akiknek erre szükségük van és hát anya jelenléte sem utolsó nekik!legtöbb helyen azt olvasom hogy ezek a babák amíg nincsenek elválasztva így alszanak(általában 1-2 éves korukig)!
én azt csinálom hogy napközben amikor ő pihen én is szigorúan azt teszem!a munka megvár!!!
Kitartás!és jó babázást :)
Igen, sokszor gondolok arra, hogy ez csak pótcselekvés nála. De napközben is csak nagyon keveset alszik, van hogy csak a cicin, vagy csak 15-20 perceket az ágyában.
Mi egy szobában alszunk. Lehet, hogy zavarja a mocorgásunk? Már erre is gondoltam. 1-2 x már megpróbáltam, hogy aludjon velünk az ágyunkba, de neki egyáltalán nem tetszett.
Talán a külön szoba megoldás lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!