Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek sokat kelt (1-2...

Akiknek sokat kelt (1-2 óránként) az újszülöttjük éjjel, mikorra normalizálódott?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 10:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Fú köszönöm a biztatást, kedves utolsó, pont ez van nálunk is! Kétszer kb. 2-3 óra, aztán óránként, illetve sokszor nem is alszik utána már. :(

Az a baj, hogy a bátyja is rettentően rossz alvó, így szinte semmit sem alszunk napok óta, mert a nagy az éjjel első felében van fenn, a pici meg a másodikban...

Amúgy a tesót is igény szerint szoptattam, tudom hogy megy ez, csak most nagyon nehéz így sajnos. :(

2012. nov. 3. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem vált be,hogy egyre jobb lesz..Most múlt 6 hónapos 5 hetes koráig össze-vissza kelt,aztán átaludta az éjszakát 4 és fél hónapos koráig,még büszke is voltam,hogy milyen jó nekem..Addig tartott,azóta egy éjszakát se!Rendszer nincs benne,hol így,hol úgy kel,de általában a 3 kelés megvan.Ja,és csak szopott eddig,rengeteg tejem van,főleg mióta fél éjjel szoptatok,na ez az előnye a dolognak,mi is mindig az okokat kerestük,de rájöttünk,hogy felesleges,felkel,eszik,ez van,majd leszokik róla egyszer,mint a másik kettő.Kitartás,minden gyerek más,nekem mind a 3 teljesen máshogy csinál mindent,nincs recept erre..
2012. nov. 3. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!