Szeparációs szorongás idején milyen időközönként kelt éjjel a babád?
Nálunk is óránként... Kész vagyok!!
Meddig tart ez?
Pont ma 9 hónapos. Múlt héten még ő is 2 - 2,5 óránként kelt, de ez az idő egyre jobban szűkül. :(
Nappal nem gáz, bár mindig követ a szemével, ha más ölében van. + követ, mint egy kiskutya.
15. hónap környékén is van egy szeparációs szorongás!
Persze, a mozgásfejlődés is bekavarhat! Meg a fogzás... Szóval valahol sokkal "normálisabb", de legalábbis gyakoribb az, ha kelnek, mint az, ha nem. ;)
Nemtom, mi szerencsések voltunk/vagyunk alvás terén, csak az őrlőknél volt nálunk többszöri éjszakázás, de az szerencsére gyorsan átment. Két kezem is elég, hogy hányszor kellett folyamatosan kelnem hozzá. :) Meghát hogy mellettem volt, sokkal egyszerűbb.
mellettem is mellettem alszik, de sokszor felkel így is, csak azért is, hogy megfogja a mellem vagy cicizzen egyet :)
mondjuk tény, ált. nem kelek fel rá, nem olyan fárasztó, mint átjárkálni egy másik szobába.
nálunk is 1,5-2 óránként kelt és kb. 3 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!