Apával mindig összhangban vagytok?
NEM!!! :D
A mi kis szemünk fénye a hónapban lesz 23 hónapos.Átfutottam a válaszokat, és láttam, hogy vagy ketten is írták, hogy 1 év alatti gyerek mellett nagy az összhang!Hát ez nálunk is így volt.Akkor még...Mondhatni, hogy én irányítottam.
DE most???
Lekopogom, nálunk evési problémák nincsenek, mert a lányom egy zaba gép.Kevés dolgot hagy a tányéron maga előtt.
Azt tudni kell, hogy párom lányt akart, mert hogy apásak..meg édesek meg bla-bla-bla..Na ez tök jól bejött, mert lányom imádja a páromat.Persze a kedves apuka meg állandóan el van tőle olvadva.Mindent megenged neki szinte.Én próbálom rendre nevelni, bizonyos korlátok közé szorítani..ő meg..???Hagyjuk.
A legújabb, hogy játékosan ütik egymást!!!Jó mi?Mondtam páromnak, hogy ennek nem lesz jó vége, de általában ennél több megjegyzésem nincs a dolgokhoz.És most is mint mindig igazam lett, mert tegnap sikeresen a fejéhez vágta a gyerek a távirányítót.Na akkor jöttem én!!!HOGY ÉN MEGMONDTAM!!!!
Sajnos muszáj páromat is nevelnem, lehet hülyén hangzik de így van.Én a tanulj a saját hibádból felfogás híve vagyok, és azért be szokott jönni.
Mondjuk azt észre vettem, hogy mivel én vagyok a nagy szigor megtestesítője, így a lányom velem nem mer olyanokat mint az apjával.Én ha mondok valamit az van, ő meg szenved vele..Ez van.Majd megtanulja.
Ja meg a kedvencem, amikor épp rá jön a "mostmegnevelemagyerekem" periódus, mert épp a gyerek valami olyat csinál, akkor is rászól, persze lányom bevágja a bambi fejet, mire párom elkezd röhögni..Na mi a vége??Semmi..annyi hogy gyerek rá jön, hogy apa nem komolyan gondolja a dolgokat.(mondjuk hozzá kell tennem, hogy a bambi fej, tényleg elég durva..de én legalább elfordulok és úgy röhögök, hogy ne lássa!!) :D
Na mindegy...írtam egy regényt!Szerintem nincsenek megoldhatatlan problémák, csak kommunikálni kell, és nem mindent véresen komolyan venni. :)
Mi 10 éve vagyunk együtt, 2 éves a fiunk és soha nem vitáztunk ennyit, mint az utóbbi 1 évben. Kb nekünk is 1 éves kora körül kezdődött, amikor kezdett megnyílni a világ a kisember előtt :)
Sajnos nálunk apa extra türelmetlen :(, ezért pl egy-egy hisztinél ő megadja amit akar a gyerek, csak, hogy csend legyen. Mi is kb az ezredik beszélgetésnél tartunk. Igazából nem jutunk egyről a kettőre ezzel kapcsolatban, talán ha túl leszünk ezen a hisztis korszakon, javul majd valamit a helyzet, mert alapból a párom is egy tök jó ember, nem véletlenül vagyunk együtt 10 éve. Most kezdi a kisfiunk a bölcsit, biztos ez is változtat majd a helyzeten, remélem nem rossz irányba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!