Ti is annyira elfogultak vagytok hogy csak a ti gyerekeitek a legszebbek?
Figyelt kérdés
Mert én nem! Én más gyerekre is rá tudom mondani hogy gyönyörű!2012. okt. 18. 21:48
1/18 anonim válasza:
Oké, szerintem szép a lányom, de sosem dicsőítem, szerintem átlagos gyerek, volt, hogy megálltam egy-egy babát megcsodálni, mert tényleg tündériek voltak. Igen, volt, hogy másét szebbnek láttam, de nem azért, mert az enyémet nem szeretem, csak reálisan látom a dolgokat.
3/18 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek a sajátja a legszebb, de ettől függetlenül én is meg szoktam dicsérni más babákat.
4/18 anonim válasza:
Szerintem meg attól,hogy valaki szülő lesz még nem válik vakká.Lehet elfogultnak lenni, de azért ha az ember mélyen magába néz tisztán látja, hogy esetleg az ő gyermekénél vannak-e szebb babák?
Mert igen is vannak nem túl szép gyerkőcök,ez tény.Aztán lehet a homokba dugni a fejünket,meg úgy tenni, mintha...de ennek nem tudom mi értelme van.Nekem kisfiam van és helyes kiskölyök (8 hónapos), de vannak nála szebbek is.Ez van és kész.IMÁDOM, de nem vesztettem el a realitás érzékemet azzal, hogy édesanya lettem.
5/18 A kérdező kommentje:
Pont ez az! Pl. én kislányom kis kopaszka :) Ennek ellenére is mindenki mondja milyen szép :) Persze hogy szép mondom én. Viszont mikor látok egy babát akinek esetleg megnyerő a pofija rá mondom milyen szép.... erre meg rögtön mondják hogy hát a tiéd még szebb... és nem értik miért szépezek le egy másik gyereket az enyémen kívül.
2012. okt. 18. 22:28
6/18 anonim válasza:
Nekem az enyém a legszebb! De simán mondom más babákra is, hogy szép. Ha nem látom annyira szépnek, akkor is keresek rajta valami megnyerőt és azt dícsérem meg. pl.: de szép a szeme!
Az tényleg nem igaz, hogy minden baba szép.
7/18 anonim válasza:
Nekem a sajátom a legszebb. Tényleg szép baba, de más szép babákra is mondom, hogy szép. Aki nem szép, az aranyos, cuki. :)
8/18 anonim válasza:
Soha nem mondtam egy babára sem, hogy szép én mindig azt mondom aranyos. Ezen még soha nem gondolkoztam el, de tényleg így van.
9/18 anonim válasza:
Nekem az enyem a legszebb, mint az anyukak tobbsegenek is a sajatjuk, ez egy termeszetes erzes. De en ugyanugy megjegyzem a szep babaknak h milyen szepek :) azert vak nem vagyok, de SZAMOMRA akkor is a fiam a legszebb!
10/18 anonim válasza:
Nekem az enyém a legszebb, nyilván (egyébként tényleg übercuki, leszámítva, hogy elállnak a fülei picit). De persze másé is lehet szép, vagy aranyos. Nem várom el senkitől, hogy dicsérgesse a gyerekemet, de jól esik ha mondják. Én is mondom máséra, hogy szép, ha az. Csúnya babát pedig nemien láttam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!