Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is annyira elfogultak...

Ti is annyira elfogultak vagytok hogy csak a ti gyerekeitek a legszebbek?

Figyelt kérdés
Mert én nem! Én más gyerekre is rá tudom mondani hogy gyönyörű!
2012. okt. 18. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem is a gyerekeim a legszebbek de azért látam már más szép gyereket is ,de látam már nem szép gyereket isazok nálam az aranyos kategoria.
2012. okt. 19. 06:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a normális, ha elfogultak vagyunk a saját gyerekeinkkel szemben. Természetesen az én gyermekem a legszebb!
2012. okt. 19. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok elfogult a fiammal, de valóban nagyon szép gyerek. Most 20 hónapos, nagyon sokan dicsérik, megfordulnak utána az utcán, áruházban, játszótéren, vagy csak hallom, hogy egymásközt mondják, hogy milyen szép. Egyébként szőke, kék szemű, sokan lánynak nézik, ezen jókat szoktunk mosolyogni. És igen, vannak kimondottan "csúnyácska" babák is és persze szépek is. A szép babákat én is megnézem.
2012. okt. 19. 09:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Én kimondottan rondácskának láttam a fiamat az első hónapokban. Mindenki dícsérte és zavart is, hogy miért mondják rá, hogy ő a legszebb, amikor nem is az. Igazából az zavart, hogy miért nem mondanank igazat. Most 6 hónapos, sokat alakult az arca, szerintem nagyon szép lett. :) Sok képet is csinálok róla, mert egyszerűen nem tudok betellni vele! :) De sokáig nem volt szép, csak aranyos. Úgyanígy vagyok más babájával is. Ha nem szép biztos hogy nem mondom rá, hogy az. De ha tetszik a szeme vagy a haja vagy az orra, természetesen megdícsérem őket. Ha meg a baba gyönyörű, akkor azt mondom meg. :)
2012. okt. 19. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sokan elfogultak! Én állítom, h csak az tud reálisan szépnek látni igazán a babákat, akinek még nincs! Szerintem gyönyörű a lányom, de én belátom, ha más babája szebb nála! Bár eddig még csak 2× volt rá példa! Meg igazán még mos nem lehet nagyot menő következtetéseket levonni, majd lesz ideje ezzel neki foglalkozni, ha serdülő lesz, és én is akkor tudok majd igazán véleményt alkotni! :D De 1 tény! Mindenkinek a sajátja a legszebb és ez így van jól! :) Hiszen szeretjük a gyerekünket, belőlünk van...
2012. okt. 19. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi lenne akkor ha a saját gyerekem nem lenne szép, hogy akkor is szépnek látnám-e (gondolom igen), de szerencsére gyönyörű kislány. Idegenek, rokonok, stb. mindenki szerint. De ugyanúgy elismerem a többi baba szépségét is, mert vannak még csodaszép babák természetesen. És vannak olyanok is akik nem szépek, na ők nálam az "aranyos, édes, cuki" stb. jelzőket kapják.
2012. okt. 19. 14:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hm... Én sosem mondtam, hogy enyém a legszebb, és különben is, ez olyan relatív, kinek mi a szép? Viszont ôt szeretem a világon a legjobban, el nem cserélném a világ legszebb gyerekére sem.

15 hónapos, fiú, szôke hajú, kék szemû, igazi pasis arca van, huncutul tud nézni, és helyes, formás arcú gyerek, de kancsal, és nem vagyok annyira elfogult, hogy ne lássam, hogy ez ront egy kicsit a képen. De takarjuk a szemét, és kifogja nôni vagy megmûtik, és akkor jaj lesz mindenkinek :) de lesz még rajta kívül kb 10 millió veszettül helyes pasi.

2012. okt. 19. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Remélem hogy nem itt nem tetszett valakinek a válaszom!? De ha mégis akkor rohadjon le a keze!!!!!!
2012. okt. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!