Anyukák! Gondban vagyok, tapasztalat?
Bed..lött a mosógépünk, és most nem tudom milyent vegyünk?? Mármint h fontos-e h legyen rajta bébiruha program??
A mostanin sem volt, mégis találtam a 10 programból olyant, ami nem 2 óra, de nem is 30 perces mosás, és amíg nagyon kicsik voltak rányomtam egy plusz öblítést!
Csak azért kérdem, mert ugyanaz a márkájú mosógép lenne, amin vacillálok, és az egyik 5000-rel olcsóbb, de nincs babyprogi rajta?!
Én még csak vártam a picinket, amikor vettük a mosógépet, ezért örültem, hogy van rajta babaprogram, egyébként Samsung.
A pofára esés akkor volt, amikor megnéztem, hogy mit is takar ez: 95 fokon mos, előmosással, 2 óra hosszat!!!!!
Na köszi... a pelenkán kívül semmit nem mosnék 95 fokon, másrészt a 2 óra borzasztó sok...szóval egyszer sem használtam még :) És gyanítom nem is fogom...
Úgyhogy vegyél bátran olyan, amilyet szeretnél. Én inkább az alapján döntenék a helyedben, hogy legyen rajta 15-20 perc körüli program, azt viszont használom az ő ruháihoz sűrűn, ha kevés van...
Még ha kiváló és kihagyhatatlan dolog lenne ez a bébiprogram v. mi, akkor sem érné meg venni egy mosógépet kimondottan ilyen funkcióval, hiszen max a gyerek fél-egy éves koráig használnád, a gépet meg vélhetően még 5+ évig. Az persze más, ha azon a mosógépen, amit kinézel magadnak van ilyen program. De ezért ne fizess többet szerintem se.
Én mindig 60 fokon, vasaláskönnyített funkción mostam a babaruhákat (Whirlpool). Igaz 2.5 órás progri, de szinte mindent kimos folttisztító nélkül is. Van rajta 15 perces mosás is.
Semmi ertelme, szerintem egyreszt nem jo a ruhaknak, hogy folyton 95C-on mosod oket, masreszt nem kell agyonfertotleniteni a baba cuccait. Tuszta hulyeseg, hogy folyton ilyen reklamokat tolnak, hogy fertotlenits mindent magad korul mert szornyu veszelynek teszed ki a gyereket, ha locsolsz szet napi 1 flakon akarmit a lakasban.
Nekunk Bosch eloltoltos gep van, gavaly vettuk, az alabbi szempontok alapjan:
-legalabb 7 kg ruhat lehessen beletenni
- 1400as fordulatu centrifuga, ez nagyon jo, fel nap alatt szinte minden ruha megszarad
-15-20 perces gyorsprogram
- gyerekzar
-ez nem tudom, neked mennyire erdekes: szaritogepet is vettunk es a kettot ossze lehet epiteni, igy az utobbi nem foglal kulon helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!