Lehet, hogy idétlen a kérdés, de nektek a férjetek egyenrangú a gyereketekkel, vagy a babátokat jobban szeretitek? Tehát ö áll az elsö helyen? Fontosabb a párotoknál?
Utolsó! Ez jó undorító hozzászólás volt...
Egy "nemősanya".
Ezen a kérdésen én is sokat gondolkodtam gyerekvállalás előtt, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy hogyan lesz ez. Nem csak azt, hogy majd hogy fogom tudni legalább annyira szeretni, mint a férjemet, hanem azon is gondolkodtam, hogy milyen lesz, ha ezentúl mindig itt lesz még egy személy, tehát mintha állandóan lenne egy kis "vendégünk".
Aztán minden szépen alakult magától. Nem érzem vendégnek a gyerekemet, úgy érzem, hogy hozzánk tartozik, kiegészít minket.
Nem tudnám megmondani, hogy a páromat, vagy a gyerekemet szeretem jobban. Teljesen másképp szeretem őket, de ezt nem lehet megfogalmazni, ezt majd akkor érted meg, ha neked is lesz gyereked. Én úgy gondolom, hogy ha hagyod, hogy az érzéseid maguktól alakuljanak (tehát nem erőlteted, hogy márpedig neked most a gyereket kell a legjobban szeretned, de azt se erőlteted görcsösen, hogy a férjedet ajnározd állandóan), akkor helyes irányba alakulnak a dolgok, és meglesz az egyensúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!