Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 74-es méretben használtatok...

74-es méretben használtatok még ujjatlan rugit, vagy inkább külön nacit, pólóval, bodyval?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom, nem tudom szerezzek-e be rugit, mert azt nem kaptam, csak nadrágot, pulcsikat ebben a méretben.

2012. okt. 26. 22:00
 1/10 Jégtánc ***** válasza:
Nem létfontosságú,nekünk egy sincs:) 9 hónapos.Van pizsirugija.4 hónaposan sem adtam rá rugit.1 db volt,amiben hazahoztuk a kórházból
2012. okt. 26. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Én legtöbbször azt használok, én jobb szeretem, nem csúszik fel a derekán. Mondjuk az én kislányom még 68-ast hord, de már vettem 74-est is. Ki ezt szereti, ki azt. Válaszd azt, ami neked a legjobb.
2012. okt. 26. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom ugyan már 8 hónapos, de még 68-as ruhát hord, lassan váltunk 74-re, de rugit nem hord, nadrág-polót vagy kantáros nadrágot és bodyt adok rá.
2012. okt. 26. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom már jár, de 74-es méretű. Én rugit csak éjszakára adok rá, de body-t mindig, hogy ne fázzon a dereka.
2012. okt. 26. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én használnék, de nem nagyon találok már ebben a méretben, csak olyanokat, amiken eléggé látszik, hogy pizsamának szánták. Nekem nagyon nem tetszik az új trend, hogy szinte csak farmert, inget, szoknyát lehet kapni az üzletekben a babáknak. Sokkal praktikusabbnak és kényelmesebbnek tartom a rugdalózót. A nadrág állandóan felcsúszik, az ingből kilóg a dereka, zokniját mindig lerúgja.

De kezdem azt hinni, hogy csak nekem van ilyen problémám, mert mostanában alig látok rugdalózós babákat.

2012. okt. 26. 22:50
 6/10 kíváncsicska ***** válasza:
Az én lányomnak pl már nem volt kényelmes a rugi mikor 74-est hordott.Akkor már mászott és állandóan zavarta a lábfej része.Az ujjai beakadtak a patentokba, ha gumírozott volt soha nem kerültek vissza a lábai a helyére ha kiszedte őket.Viszont alváshoz használtam.
2012. okt. 26. 23:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, látom megoszlanak a vélemények a rugival kapcsolatban. Mi most 62-est hordunk még, ebből elég sok rugink van, én szeretem is, szinte mindig abban van, kivéve ha megyünk vendégségbe, akkor "csinibe" öltöztetem, vagy szoknya vagy naci pulcsival. Tapasztaltam én is, hogy 74-esben már kevés rugi van, próbáltam keresni baba börzén, de csak 1-et sikerült vennem, ezért is kérdeztem mi lesz majd praktikusabb. Nacim az van bőven, de inkább "csinibb" vásznas, akkor viszont valami pamutot, melegítős szerűt kéne itthonra beszereznem neki, ami kényelmes?
2012. okt. 26. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, ha már nadrág, akkor mindenképpen valami puhát (pamut vagy plüss) és arra figyelj, hogy alul a nadrág szára gumis legyen, akkor egy kicsit nehezebben tud felcsúszni.
2012. okt. 26. 23:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Aukciós oldalak nem jöhetnek szóba?

Itt vannak pl. rugik: [link]

itt pedig kantáros nadrágok:

[link]

2012. okt. 27. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én pl. szerettem a puha pamut vagy plüss kantáros nadrágokat.
2012. okt. 27. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!