Meddig hasznaltatok, hany honapos volt babatok mikor kicsereltetek a mozest a babakocsin? Mi az a kor amitol mar lehet az ulosreszet hasznalni, es nem art a gerincenek?
Figyelt kérdés
A picim 4 honapos,es tobb mint egy hete kezdte el,h vegiguvolti az utat a babakocsiban.Ki is kell venni,boltban,utcan,mert annyira sir h belevorosodik.Akkor aztan meglatja a sok szines dolgot es egybol elhallgat.Ulni meg annyira nem tud,bar probalkozik,de nem szeretnem megeroltetni a hatat.2012. okt. 16. 21:01
1/9 Jégtánc válasza:
Szia,már nyugodtan teheted félig döntött helyzetbe.Gondolom lehet többféle magasságba állítani a babakocsidat.Nem terheli meg a hátát.Teljesen ülő helyzetbe még nem szabad tenni,azt majd csak akkor ha stabilan ül.
2/9 Jégtánc válasza:
Ja egyébként 3 hónapos koráig használtuk a fekvő helyzetet. Nekem nem volt mózesem
3/9 anonim válasza:
Én is gondolkoztam ezen, hogy beletegyem e a kislányomat, kb 4-4,5 hónaposan, mert a gerince stb, DE nem volt más választásom, mert a mózesben ahogy bejött ez a hűvösebb idő, már nem fért el rendesen. Amúgy állandóan ülne, már 3 hónapos korától, lefogni nem tudom/akarom. Gondolom, ha tud ülni (persze támasztva), akkor már akkora bajt nem okozhat. Most vettünk egy Adamo hintát, fektetve belerakom, de állandóan felül benne, kapaszkodik az oldalába és nézelődik! Most 5 hónapos.
4/9 anonim válasza:
Szia!Mi is 4 hónaposig használtuk, utána félig döntve kifelé. Utána már az értelmesebb babákat elkezdi nagyon izgatni a világ.
5/9 anonim válasza:
Az én mózesemnek a támlája emelhető volt. Így különböző emelési fokokba lehetett állítani. Az én kisfiam is ilyen idősen kezdett el türelmetlen lenni és már többször kellett kicsit megemelni az ülést.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:)Igen,meg is nezettem parommal,meg lehet emelni a mozes feje reszet.:)Remelem jo lesz neki.Azert telen en is szivesebben hagynam ebben,melegebb.Bar nem sok kell h kinoje.:)
2012. okt. 16. 22:05
7/9 Jégtánc válasza:
Arra ott van a lábzsák lehetőség.Nekem téli gyermekeim vannak,mózes nem volt egyik kocsihoz sem.Pléd babakocsi aljába,aztán a zsák,aztán baba,betakarom pléddel,és összehúzom a zsákot:)
8/9 anonim válasza:
5 hónapos koárig kb után a hordozóban sétáltunk akkor már elég érett ahoz a pózhoz.
9/9 anonim válasza:
Áh , nem melegebb egyeltalán , és az a baja , hogy nem lát ki ! Próbáldd meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!