5 hónapos babámnak fel kellene vágni a nyelvét. Van valakinek tapasztalata, hogy hogy működik ez, és hogy éli meg a gyerek? Hogy vágják fel? Lekötözik?
Ez OFF lesz és ne haragudj érte:
Hogy vették észre és kicsoda,hogy fel kell vágni neki?Mik voltak a panaszok?Azért érdeklődöm,mert gyanús, hogy nálunk is sort kell rá keríteni, de a védőnő szerint várjunk még.Csak azt nem tudom meddig. :( 6 hónapos elmúlt.
Nem kötözik le, neked kell lefogni.
Az én lányomnak 3 évesen vették észre, őt műteni kellett.
Nem viseli meg a gyereket, ettől ne félj, alig érzi, nem olyan fájdalmas.
1-es ne várjatok, minnél előbb essetek túl rajt.
Mert sz én lányomnak azért kellett altatásban csinálni, mert betokosodott 3 év alatt.
Előző voltam.
Nem seb marad neki, hanem egy mélyedés.
Nem fáj utána neki. Legalábbis a lányomnak nem fájt.
Nálunk én vettem észre az első pillanatban, ahogy megláttam. A nyelvféke a nyelve hegyéig ért. Nem is tudott szopizni, de ezt csak jóval később tudtam meg, hogy ezért volt.
A kórházban nem foglalkoztak vele. A gyerekorvos azt mondta ráér, ha majd akadályozza a beszédben, vagy a pusziban.
Én 5 hetesen elvittem a für-orr-gégészetre, hogy mondjanak véleményt. A dokinéni megnézte, előkapott egy ollót, én majd elájultam, a férjem szintén. Azt hittem megmondja, hogy kérjünk időpontot a kórházba. Érzéstelenítés nélkül egy nyisszantással elvágta. Nagyon picit vérzett pár másodpercig, a gyerek szinte meg se nyikkant. Rögtön mentünk a dolgunkra, mintha mi sem történt volna.
Az én ölemben "ült" a baba, szembe vele leült az orvos, nekem kellett lefogni. Neked ez lesz egy picit nehezebb. Szerintem a lefogás miatt fog sírni, de ha lehet ne halogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!