Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Estére nem jut tej. Van de nagyon kevés a 9 hónapos fiamnak. Tápszert nem szeretnék neki adni. Nem nagyon kap mást. Tudom hogy az ebédet már ki kéne váltani. Joghurtot kapott de ezzel tudom hogy nem tud jól lakni. Almát nagyon sokáig kapott de már nincs oda érte. Banánt nem nagyon adok neki mert így is kevés a kakija. Tejszaporító teára gondoltam vagy valami amitől több tejem lesz de mégse fájna tőle a hasa. Van valami amitől nem fájna a hasa? Mit csináljak hogy este is jóllakottan aludjon el?
2012. okt. 26. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az egyik hozzászóló kommentjéhez szolnék hozzá,miszerint a tejpépet nem ette meg a gyermeke (korábban már én is írtam).Na nálunk kb. a 6. féle volt az,amit igazán megszeretett.Majdnem hogy az összes létezőt végigpróbáltuk,aztán adtam tovább ajándékba,mert bele sem szagolt.Most találtunk egyet a Müllerben,Nestlé-s,amit imád.És csak ezt az egyet.Tehát ez sem gyerek függő,csak meg kell találni a megfelelőt.És valóban laktat!!!
2012. okt. 27. 06:29
 12/18 A kérdező kommentje:
8 Hónaposan 9230 g volt 10.17.én meg 9630. Sok mindent kapott már Banán, alma, barack, körte, sütőtök, répa, krumpli, tészta, joghurt, kifli, keksz meg kapott 2x üvegből ételt.
2012. okt. 27. 07:50
 13/18 Jégtánc ***** válasza:
100%
Főzeléket már csinálhatod rántással ,kis fűszerezéssel.Úgy próbáltad már?Vagy krumplis tésztát is ehet már.Cukkinit,brokkolit,céklát,karfiolt,rizst.Sajtot,reszelve.Érdemes probálkozni
2012. okt. 27. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Én is próbálkoztam többféle/több ízesítésű tejpéppel! Gyümölcsöztem, vagy kakaóztam - hátha... De nem :)

Sorra dobáltam ki.

2012. okt. 27. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:

de ezeket hogy adod? mert nekem nem világos :S

minden nap 1x megpróbálsz valamit, vagy rendszeresen, naponta 3-4x próbálkozol a szilárdal, csak nem fogadja el? szopi után kínálod?

2012. okt. 27. 10:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Mindegyiket szereti. Mindegyikből már többször kapott. De ő inkább cicizni szeretne. Hiába kap délbe valamit akkor is kell neki cici.
2012. okt. 27. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Az nem baj, az a lényeg hogy egyen mást is. Ha meg nem marad estére tej, akkor tejpép, vagy főzelék és nem lesz éhes.
2012. okt. 27. 11:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg kedves kérdező de én nem értem ezt az egészet. Most mi is a probléma? Estére nincs annyi tejed mást meg nem tudsz/akarsz adni? Ha az általad említetteket szereti miért nem adsz azokból este fürdetés előtt egy nagy adagot és utána lefekvés előtt még ugyanúgy megszoptathatod és akkor biztosan elég is lesz neki annyi tej amennyi van (mi így csináljuk) Ha viszont szeretnéd hogy este többet tudjon szopni, akkor napközben ne szoptasd egyáltalán. Egy 9 hónaposnak már amúgy is elég lenne reggel és este szopizni. Egyébként miből gondolod hogy nem elég neki este a tej? Felébred éjszaka? A súlyából ítélve ha tényleg nem nagyon eszik mást és még 1 étkezést sem váltottatok ki rendesen akkor nem lehet gond a tejeddel. Nekem ebben az egész kérdésben ez a legfurcsább. De lehet hogy ezzel egyedül vagyok...
2012. okt. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!