Az 1 hetes kislányom nunija még mindig magzat mázas hogyan kell kitakaritani ha egyáltalán kell? valaki tud segiteni?
Szia...
Nem tudom,hogy kinek van igaza,nálunk a kórházban a csecsemős nővérek és utána a védőnőnk ,gyermekorvos is azt mondta,hogy ugyan úgy kell ápolni a nunijukat,ahogy mi a miénket...persze nekik óvatosan ,de ki kell szépen tisztítani.
Én fürdés után a pelenkázón megnedvesítettem egy fültisztítót,széthúztam óvatosan a nuniját és vigyázva kitörölgettem neki,nyílván a hüvelybe nem szabad beletörölni!!.Nálunk sem ment elsőre teljesen,de 2-3 nap múlva szép tiszta volt.
Mondhatom,hogy az égvilágon semmi baj nem történt.
Most másfél éves a kislányom és semmilyen gyulladása stb nem volt a nunijában.
Szóval nem borítasz fel semmilyen egyensúlyt!
A nővérek a kórházban külön felhívták erre a figyelmem,h tessék tisztítani...:)
Egyébként erre haraptak,ha azt kérdezték,hogy :ugye nem kell még ott tisztitani a babákat :)
Csak nyugodtan tedd a kileányzót "Ott " is rendbe:)
Ne félj semmitől!!!
Jah ...gratula a Babádhoz!:)
Jó egészséget Nektek!!!
Egy egyszerű olajos vatta mért nem egyszerűbb,mint a fülpucoló?
Én nem szoktam fülpucolót használni a saját punci tisztításhoz.Mosdókesztíűt,vagy szivacsot hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!