Van akinel 11 hetesen mar meg tudta mondani a doki a baba nemet?
nem kötekedni akarok, de az elég lehetetlen, max tippelni lehet, de csak profi géppel, profi szonográfus.
a fiúknak és a lányoknak ebben a korban tök ugyan akkora a nemi szervük, az állásából lehet tippelni, mert a fiúknak 1 mm-el feljebb áll (remélem nem keverem).
szóval nem hinném, hogy bárki biztosra mondaná :D
Sógornőm lánya 11+4naposan volt uh-n. A kis drága úgy beterpesztett, hogy tisztán lehet látni a kis kukiját. Adott neki képet is, amit elküldött nekem mms-ben. Hát tuti kisfiú:))
3kisfiú anyukája
Igen, nekem 100%-ra mondták 11+4-en, hogy fiú, még meg is mutatták, hogy óóó, ott van, hát, ez egészen biztosan fiú, én is annak láttam, teljesen biztosra vettem, hogy fiú lesz. A férjem is annak látta (ő is orvos).
Nos, a lányunk 2,5 hónapos, Annának hívják, és nagyon nem fiú. :)) /A 17. héten derült ki, hogy lány lesz./
Nekem elég jó gépen profi orvos mondta a 13. héten, hogy tuti kisfiú. Aztán a 18. héten kiderült, hogy lány és még a 26.-on is az volt, szerintem már lány is marad :)
Szóval 11 hetesen inkább csak tippelni lehet.
Ja és 13. héten mi is láttuk azt ami dudorodott, utólag mondta az orvos, hogy a lányoknál a klitorisz néha abban az időben még nagyon kidudorodik, így könnyen összetéveszthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!