Mikor lehet azt mondani, hogy elindult a baba?
Figyelt kérdés
A kislányom a hétvégén lesz 1 éves.
Már kb 2 hete próbálkozik,hogy tesz önállóan már lépést,igaz eleinte úgy,hogy mi hívtuk.
Most 2-3 napja csak úgy magától is neki indul dolgokért.
Szokták mostanában kérdezni tőlem,hogy elindult e a babám és én nem tudom ,hogy ez már az a "járás" e?:))
2012. márc. 27. 17:02
1/4 anonim válasza:
Én erre még csak azt mondanám, hogy lépeget, próbálkozik. Az "igazi" járás, ha már nem mászva megy dolgokért, és bárhonnan elindul, magától feláll bárhol. Az innen már lehet csak egy két hét kérdése :o)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...én is igy gondoltam:)
Bár ez a mászás eszembe sem jutott :D
2012. márc. 27. 17:14
3/4 anonim válasza:
Én is akkortól mondanám járásnak, amikor már nem mászik mellette. Kisfiam amikor még csak 1-2 lépést tett (1 éves szülinapja utáni pár napban), de inkább mászott, akkor azt mondtam, már lépeget, amikor már 5-6 lépéseket is megtett elég sokszor egy nap (kb. 13 hónapos volt), de továbbra is fő mozgásformája a mászás volt, azt mondtam, totyog - totyorászik :D, és mikortól csak lépeget (13,5 hós volt), azóta mondom, hogy jár. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is!!
Igy már értem a mászásos dolgot_is:)!!
2012. márc. 27. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!