Mit lehet csinálni egy idióta lakóval, aki állandóan arrébb cibálja, ráncigálja a lezárt babakocsinkat, hogy a biciklije kellő képpen elférjen?
Szerintem is próbálj meg vele először normálisan beszélni, mert elképzelhető, hogy neki fel sem tűnt, hogy ezzel gondot okoz. Illetve lehet, hogy ő meg úgy látja, te okozol neki gondot, mert nem fér el a babakocsitól. Simán el tudom képzelni, hogy direkt húzkodja a babakocsit, hogy vedd észre magad, így jelzi a nemtetszését. (Hiába marad nagy hely a babakocsi mellett, attól ő még sajnos érezheti ezt.)
Bosszantó, de akár földszinten lakik, akár nem, neki is ugyanolyan joga van használni a tároló részt, mint neked vagy bárki másnak. (Ezzel nem téged akarlak megbántani, csak reálisan nézve attól, hogy kisgyerekünk van és nem albérlők vagyunk, még nekünk sincsenek előjogaink. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és épp ezért általában a legtöbb ember nehezen látja a másik nézőpontjából a dolgokat. Ezért kell legalább egyszer érthetően a másik tudtára adni, ha gond van, és nem belemenni a játszmázásba, hogy cibálgatjátok egymás cuccait.)
Akármiért is csinálja ezt, ne hergeld előre magad, hanem próbáld egyáltalán megtudni, mi a szitu, és ha tényleg bunkón reagál a srác, akkor te is megmondhatod neki a magadét. De szerintem első körben nincs értelme belemenni egy csatározásba. Ha a szép szó tényleg nem segít, akkor más a helyzet!
Le leszek pontozva, de:
Társasházba a folyosókon szigorúan tilos bármit is tárolni. Kaptok egy tűzoltósági ellenőrzést, és sok millióra fogják megbüntetni a társasházat.
Illetve szólj először a srácnak, ha nem jutsz vele dűlőre, akkor a lakás tulajdonosának.
Köszi a kedves válaszokat!
6os válaszolónak: ez a folyosó rész, kicsit bejjebb van, szélességileg, mint a rendes folyosó, nem tudom érthető e.
Nem rég volt amúgy a tűzéghetőségi vizsgálat a házra, és meg van adva az engedély, problémát nem találtak.
Amit te írsz, az egy másik téma, más helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!