Állandóan éhes? SOS?
Nem jó, ha nagyon gyakran eszik, megfájdulhat attól is a pocija. Ne aggódj a cumizavar miatt, ahhoz már nagyon rászokott a szopizásra, és az egyébként is inkább a cumisüveg miatt fordulhat elő (abból egyből és gyorsan jön a cucc, nem kell megdolgozni érte).
A kisfiamnak egyből vettem cumit, ahogy hazajöttünk a kórházból. Hogy attól-e vagy sem, de ő 10-15 perc alatt kiszívja a tejcsit, ha elég volt vagy kiürült, akkor meg kiköpi a cicit. Mellette pedig cumizik. (Én MAM 1-es cumit adok neki)
Úgyis a babád fogja eldönteni, hogy kell-e neki a cumi, de egy próbát megér.
/Persze lehet, hogy lehurrognak majd, hogy minek a gyereket rászoktatni a cumira, nem fogom tudni leszoktatni róla./
uh, nem semmi mennyit hízott, enyém 2 hónaposan volt ennyi kiló :D
egyébként a játszócumitól nem igen szokott cumizavar lenni, inkább attól ha a lefejt tejet cumisüvegbe teszed, nem kell érte dolgoznia, egyszerűen beleömlik a szájába, így inkább ezt választja.
nem lehet, hogy a jelzéseit még nem ismered fel? én eleinte minden nyekkenésre cicire tettem aztán rájöttem, hogy nem is volt mindig éhes, csak unatkozott, kis dajkálásra vágyot vagy épp tele volt a pelus, de ugye nehéz a nyekergések között még az elejlén különbséget tenni.
szerintem próbáld meg, hogy először járkáltok kicsit a lakásban, énekelsz neki és ha nem tudod így megvígasztalni akkor tedd cicire
Nem lehet, hogy a hasa fáj? Nekem lassan 7 hónapos a babám és 2 hetesen kezdett sírni a hasa miatt. A doktor néni azt mondta ne etessem olyan sűrűn csak jobban fog fájni a hasa.
Akkor is fájhat, ha nem kemény. Próbáld masszírozni, aztán a lábát felnyomni a hasához, mikor kezd nyekeregni. Ha nagyon érzed, hogy mocorognak benn a dolgok, vagy sokat pukizik, akkor valószínűleg a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!