Mit és mennyit játszotok egy nap az 1 évesetekkel?
Első, köszönöm, már azt hittem az én kisfiam van lemaradva, merthogy ilyenkor már mindenki bele tudja dobni a formákat a formabedobóba...
Kedves kérdező. Nálunk a nap játszós része most nagyrészt sétából áll, nemsokára magától is elindul a kisfiam, 5-6 lépés már megy egyedül, egyébként tolja a tili-toliját és nyomkodja (járássegítő, kaptuk) Amikor picit megáll, akkor éneklün(dudorászás) könyveket nézegetünk, próbálja kimondani a képeken szereplő dolgok nevét vagy hogy milyen hangot adnak, kukucsozunk, tenyérbe rejtett dolgot előszeretettel bontogat, majd újra eltűntetem, csikizünk, hintázunk, én tornyot építek, ő ledönti, formabedobó csigát kinyitja és belepakol, kipakol, labdát dobálja, autóval gurigázik és brümmög mellé, ajtókat nyitogatja-csukogatja, kergetőzünk földön mászva, ilyenek. Van mikor fejlesztősebb kedve van, ilyenkor próbálkozunk a képeskönyvekkel meg a formabedobóval, de mikor nem érdekli, szimplán csak keresem, mi okoz neki örömet, egy kis birkózás vagy nagylabda tetején tornáztatás, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!