Mit csinaljak ha annyira hisztizik hogy lila es nem vesz levegot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!5 hetes a kisfiam es hasfajos,de megtudom kulonboztetni ha faj neki vagy csak hisztizik.neha annyira sir konnyek nelkul h majdnem meg fullad.Annyira megijedek ilyenkor az arcat szoktam fujni de mar nem lepodik meg annyira az arc fujastol.Azt mondjak h nagyon elrontottam mert allandoan kezben van de nem tudok vele mit csinalni uvolt mindig,mostmar akkor is ha kezben van.Ritkan olyan aranyosan el nezelodik de nem tart sokaig.Mit csinaljak?Mar kezdek ki lenni ettol h mindig sir annyira rossz a szivem szakad meg,persze h felveszem elso babam tapasztalatlan vagyok,es nem akarom h szenvedjen.2012. okt. 25. 18:16
21/21 anonim válasza:
18-as, én pont azt tanácsoltam, hogy hallgasson az ösztöneire, és babusgassa, amikor a baba azt igényli, nem pedig mondjuk az "aludj jól, gyermekem"-ből akarja megnevelni az újszülött babáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!