15 hónapos kötelező oltás tényleg rosszabb, ha beadatjuk, mint ha nem?
Kötelező, úgyhogy nincs választásod. Igen, a hatóság megkeres, lesz belőle nagy huza-vona, bíróság, pénzbírság, és még ki tudja mi. Egyébként nem bizonyított hogy autizmust okoz, ha az lenne, nem lenne engedélyezett. Lehet van aki az oltás után kapta el, de szerintem a hajlama meg volt rá a gyereknek, és ha nem az oltástól, akkor mástól úgy is előbb vagy utóbb ki jött volna rajta.
Arról nem hallottam még hogy nem ad rendes védettséget.
Én sokat vacilláltam, hogy beadassam-e. Fel is tettem itt ezen az oldalon is a kérdést, hogy ki mit gondol róla. Végül beadattam, de őszintén szólva azért, mert lusta voltam valóban és komolyan utánajárni az érveknek, ellenérveknek.
Nővérem nem adatta be a kisebbik lányának, fenyegették bírsággal, meg hogy majd nem mehet a gyerek közösségbe. Semmi nem lett belőle, a kislány 5 éves lesz februárban, oviba jár. Mondjuk az Szlovákia, de ott is kötelező, csak nincs válasz arra, hogy mi a teendő azokkal, akik elmulasztják.
Mivel az autizmus forrása genetikai rendellenesség, semmilyen védőoltás nem tudja befolyásolni, hogy autista lesz-e egy gyermek, vagy nem! Viszont egy oltás sem ad 100%-os védettséget, tehát egy minimális esély utána is fent áll, hogy a gyerek elkapja az adott betegséget. Én mégis inkább oltás-párti vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!