Nem akarja elfogadni a tápszert, valakinek volt még hasonló problémája?
15.-én múlt hónapos a kisfiam.Tápszeres 6hetes kora óta.Már elkezdtük a gyümölcsük és zöldségek kóstolgatását és nemrég a fürdést megelőző étkezést kiváltottuk pép majszolgatással.
Nos,annyira rákapott az ízére hogy már nem akarja elfogadni a tápszert,csak a pépet.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Tippeket,tanácsokat szeretnék.
Nem biztos, hogy azért nem eszi a tápszert, mert kapott pépet. A fiam 4 hónapos korában lett elkezdve hozzátáplálva, azt nem ette, amiket én készítettem neki, így maradt a bébiétel. Utána kipróbáltuk a tejpépeket is. Ő ette mindegyiket. Tehát tápszert is, bébiételt is és a tejpépet is.
Aztán fél éves korában a doktor nőnk közölte, hogy amit addig evett tápszert, az már nem elég kalóriás neki, vegyünk 2-es tápszert. És ugye már kis sem írta receptre. Na és nálunk akkor jött el az a pillanat, hogy semmilyen tápszert nem akart megenni. 5 fajtát próbáltunk, amit persze mind teljes áron vettünk meg, közel 1 hónapon keresztül küszködtünk, hogy egye, a végén már kanállal adtam neki a 200 ml tápszert és akkor belefáradtam. Nem kapott több tápszert. A tápszeres étkezéseket kiváltottuk tejpépesre. A tejpép is ugyanazokat a dolgokat tartalmazza, mint a tápszer, csak szilárd és véleményem szerint laktatóbb is. És 1 évesen pedig bevezettem neki a tehéntejet.
A magyarázatodból kihagytad, hogy akkor most hány hónapos is, de ha kipróbálsz más fajtákat is és azokat sem eszi, akkor adj neki pépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!