Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 és fél hónapos babám ehet...

4 és fél hónapos babám ehet már húslevesben főtt sárgarépát?

Figyelt kérdés
3 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást,gyümölcsökön kívül eszik tököt, céklát, répát. Tapasztalt anyukák kérlek írjatok!
2009. aug. 9. 09:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

1. igy van, ami sajat szive-joga, O ismeri a babajat, valoszinuleg nem valtott ki 3 etkezest, de szerintem egyet sem, de ha megis akkor mi van?lehet, hogy O csinalja jol, mindenki csak abbol okoskodik amit hall, meg olvas. egyik heten ez a jo, masik heten az. ne adj bebietelt, de piacit sem, ne szoptass csak X hoig,ha elvalasztod az a baj, ha tapszert vagy kenytelen adni rossz anya vagy stb

Minden edesanya a legjobbat szeretne a gyermekenek, de nem vagyunk egyformak!

2.masfel honap alatt mar csak eljuthatott 5-6 fele etel kostolasaig, kb 1 hetre 1 fele jut. vagy Te egy honapig kostoltatsz egy felet?

3. a bebietelgyartok, sot senki szerint sem kotelezo, csupan ajanlott, nem hallottam meg olyat, hogy valakit koteleztek volna a hozzataplalashoz(teljesen mindegy hogy 4,6,8, akarmennyi honaposan).

es nekunk is 4. honaposan ajanlottak (es nem a bebietelgyartok, hanem a fiam doktornoje)

egyebkent ez az egesz leragott csont, mindenki ugy csinalja, ahogy jonak latja, a lenyeg, hogy eros, egeszseges, okos, es jo emberek legyenek a babainkbol!

2009. aug. 11. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
A bébiétel- és tápszergyártók nem csupán közvetlenül, az anyuka felé reklámoznak, ugye tudod? Ne legyünk naívak, ragyogóan megtalálják ők a védőnőket, gyerekorvosokat, hiszen a kismamák azoktól kérnek tanácsot...
2009. aug. 12. 09:15
 23/23 anonim válasza:
Igaz régi fórum téma de én 4 és fél hósomnak gyöngypipi húslevest adtam kb 100ml-t benyomott anno. köszi egészséges 10 éves fiú lett belőle. :D 😃😄
2016. okt. 2. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!