4 és fél hónapos babám ehet már húslevesben főtt sárgarépát?
3 hónaposan én még SEMMIFÉLE hozzátáplálást nem kezdenék el! Minek? Ha mindenáron sárgarépát akarsz adni egy négy és fél hónaposnak - amire egyébként még semmi szüksége!!!! - akkor párold meg külön.
De ebben a tempóban szerintem 5 hónaposan zúzni fogja a kölök a marhapörit nokedlival, lelked rajta. Van védőnőd: mit mond? Van gyerekorvosod: őt kérdezted? Vannak erre szolgáló leírások: mit olvastál róla? Gondolom, nem csupán a gyakorikérdésekhez férsz hozzá a neten...
Eh....
A korai hozzátáplálással én sem értek egyet egyáltalán, de ha már így is csináltad, akkor sem adnék neki levesből semmit.
Ő még olyan pici, és olyan fejletlen az emésztőrendszere, hogy csak tejet kéne feldolgozzon, nem sót, meg borsot, meg miegyebeket...
Én a helyedben még csak bébiételt adnék neki.
Én négy és fél honaposan kezdtem el hozzàtàplàlni,elöször sàrgarépàval.
Lvesböl szerintem majd 8 honapos kora körül adok neki,addig külön fözöm.
Egyöbként sok ismerösöm adta ennyi idös koràban a levesböl,mivel nem volt lehetöségük venni üvegest,meg nem tudom miért,de a gyerekek egészségeseknek tünnek.
én sem adnék még.
3 hósan hozzátáplálni is nagyon korai volt,mégha tápszeres a babád,akkor is.
de ha már így alakult,szerintem egyelöre csak gyümiket,püréket adj neki,azokat viszonylag könnyen megemészti.
Szia! Szerintem egy egész picit adhatsz neki! Aztán majd meglátod, hogy reagál rá, csak ne legyen túl fűszeres. De ha úgy gondolod, még 1-2 hónapig, főzd neki külön és egyszer-egyszer adjál neki a husilevesből való répát is.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!