2 hónapos kisfiamnak jön a foga? Többi lennt!
Nagyon szenved, vettem neki dentinoxot, de a tájékoztató szerint 3 hónapos kortól lehet alkalmazni.
Ha továbbra is szenved nagyon és bekenem az inyét lehet baj belőle?
Szia!
Az en lanyom is ket honapos. Omlik a nyala, szenved, uvolt, savanyu szagut megy a hasa. Szoval abszolut lehetseges, hogy foga jon a tiednek is. Ha nekem nem a masodik lenne, akkor nem tudtam volna, hogy a foga jon.
En vettem a mult heten ilyen homeopatias cseppet es azota nem szenved. Nyaladzik, meg megy a hasa, de a fajdalom megszunt. Ennek az a neve, hogy Chamodent csepp. Naponta 3x 3 cseppet kell neki adni, es szuletestol kezdve adhato.
En az elso gyerekemmel dentinoxoztam es nem volt jo semmire sem. A suspensio anaestetica jobb volt, mint a dentinox. Esetleg kerdezd meg a gyerekorvosodat, vagy a patikust, hogy a suspensiot mennyi idos kortol lehet hasznalni. (olcsobb is, mint a dentinox)
Sok sikert!
Szia! Próbáld ki a stabilizált aloe vera szűrt levével kenni az ínyét. Akár a hasmenésen is segíthet. Nagyon jó tapasztalatok vannak vele.
Ha továbbiakra is kíváncsi vagy, priviben értekezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!