Kisfiamnak 38,8 a láza, normális ha nem akkar enni? 9 honapos lehet a fogatol de kitudja.
Szia! Sajnos biztosan nem a foga. 8 hónapos kislányommal ugyanígy voltunk 2 hete. Este felment a láza,másnap mentünk dokihoz.Sajnos benyelt valamilyen vírust. 3 napig volt nagyon magas a láza,utána még 4 napig nem evett semmit,se szilárdat,se anyatejet. Ne ijedj meg,tényleg az a fontos,hogy sokat igyon. Szerintem holnap vidd el orvoshoz,biztos ami biztos.
Jobbulást Nektek!
Nekem is ezt mondták,a fogzás az max. hőemelkedést okoz.Viszont, a fog is szerepet játszhat,mert olyankor,ha jön nekik,legyengül a szervezetük,könnyebben beszednek vírusokat.
Szóval ez holnap már mindenképpen orvos,szerintem.
Most van megint valami gyerekek körében terjedő felső légúti nyavalya. A lányomnak napok óta 38 felett van a láza. És nagyon sokat sír, nem eszik. Voltunk ma orvosnál. Mandulagyulladása van.
Úgyhogy vidd orvoshoz. Ja, és itasd. Ha kell, vegyél neki olyan itókát, amit szeret. Bár 9 hónaposan még nem biztos, hogy mindenféle finomsággal megitattad már:-), de próbálkozz, mindig legyen a kezed ügyében az innivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!