6 hónapja nem jött ki egy foga sem a 18 hónapos kisfiamnak. Mikor jön a többi?
Nekem januárban lesznek 2 évesek a gyerekeim. Már hónapok óta nem jött ki nekik egy újabb fog sem, viszont az utóbbi 1-2 hétben nagyon beindult mindegyiknél újra a fogzás, úgy vettem észre. 16-16-13 foguk van most. Nekünk is bejött a Dentinox, bár én ritkán használom, csak éjszakára, ha kell.
Szerintem nem, vagy nemcsak a fogzástól lehetnek azért nyűgösek. A frontokra, erős szélre, hirtelen hőmérséklet ingadozásra is érzékenyek a kisgyerekek. A felnőtteknek a feje fáj, ingerültek, idegesek, stb., a gyerekek meg nyűgösebbek a szokásosnál. Ennyi.
Köszi,hogy válaszoltál!
Újabban a mutatóujját rágicsálja,meg minden rágható,és nem rágható dolgot is.Pedig már nem nagyon rágott össze semmit az elmúlt időszakban.
Türelmetlen vagyok már bevallom,mert már jó lenne látni valamit,ami megmagyarázná,mi okozza a nyűgösségét.Elég sokat vártunk a fogacskákra eddig,de már nem fogunk,hátha Murphy meghozza az eredményt,a nyugalmat...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!