Valamit én csinálok rosszul? 11 hós a lányom, de még se virslit, se felvágottat vagy rántottát (sőt tojást) nem evett.
Én vagyok túl óvatos, vagy mások "felelőtlenek". Én magam sem eszem meg a virslit vagy a parizert, a májkrémről meg a bundáskenyérről nem is beszélve. Elhűlve olvasom, hogy többen babáknak is adják. Az én gyerekem szinte csak bioalapanyagokból eszik, gyümölcsöt, főzeléket, eszik sajtot (trappista), túrót, kefirt, joghurtot, csirkehúst. Igazából még a mi kajánkból sem igen adok neki, az esetleges túlfűszerezés miatt, kivéve húslevest.
Ez nem elég neki most? Vagy én vagyok túl óvatos?

Szerintem azt adsz neki, amit akarsz, amit jónak látsz. Ezzel így vagyok én is. Nem tudom mit vársz, úgy sem fogja neked senki megmagyarázni, hogy így vagy úgy a jó, hátbaveregetést meg kérj a barátnőktől.
A te dolgod mivel eteted a gyereked, ha vega vagy hát vega vagy, ha zsíros kenyérre tellik, hát azon is felnőttek páran, ha biokaját erőlteted, nyilván azt is megeszi a baba.
Szerény véleményem pedig az, hogy egy 11 hós babának már illene lassan darabosat ennie, jobban mondva "elhűlve olvasom", hogy még nem eszi a darabosat. Úgyhogy ha nem pépesíted túl a biokrumplit meg a biorépát, hanem csak jól átfőtten összetöröd, meg fogja enni a kenyeret is símán. Nem a bundásat, a símát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!