Be szoktátok kapni a Babátok kis kezecskéjét?
Szia!
Nem kell persze üvegbura alatt tartani azt a gyereket ; de igazat adok neked. Én még nagyon az arcocskáját se puszilgatom. Ha puszilgatom inkább akkor a lábacskáját, hasikáját; de nem veszem be semelyik végtagját.Szerintem sem higiénikus.
Családon belül nem hiszem, hogy ez gond lenne, és híve vagyok annak, hogy nem burokban kell nevelni a gyereket.
Bár bekapni én sem szoktam, csak puszilgatni, max az ujját harapdálom, ha a számba dugja játszásiból, de lányom már 14 hós.
Nem én nem kapom be,a pàrom lehet szokta amikor épp a konyhàban vagyok és nem làtom,bàr nem haragszom érte.
A gyerek màr annyi mindent a szàjàba vesz hogy szerintem nem az a legrosszabb ha az apa bekapja a kis kézfejét,persze nem ajànlatos,de én nem haragszom meg,csak ha idegen emberek,rokonok tennék ezt.
Akkor itt az első kivétel!Ha babám belenyúl kajába és nincs hirtelen kéznél törlőruha én lenyalom a kezérő hogy a ruhájába ne törölje!
Makk egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igaz más ne szopogassa de én az anyja vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!