Ha lenne 10. 000 forintod és csak a müllerbe vásárolhatnád le és csak az egy év alatti babádnak, akkor mit vennél?
Kedves Kérdező!
Nem értem, hogy a válaszokból, hogy jutottál erre a következtetésre. Úgy tűnik nemigen érdekelt, hogy miket írunk. Azért esik rosszul, mert én vettem a fáradtságot és normálisan, átgondoltan válaszoltam neked.
Nem értem miért írtad ki a kérdést.
akkor én se értelek
1. Ha a kérdés kiírását nézem csak, akkor azt kérdeztem, hogy Te mit vennél, nem azt, hogy én mit vegyek.
2. ketten is írták a játékot (s közbe bedobták a ládába a mülleres újságot, amibe benne volt a 20%játék), s írták, hogy a hipp bébikaja is olcsó és a sajátjuk is finom. Sőt írták a tejpépet is.
Akkor tényleg nem értem.
Nem hittem, hogy le kell írnom, hogy cumit nem használunk, pelenkát a dmbe szoktam venni 60%-on, törlőkendőt akkor és ott mikor 300ft, babakozmetikaként meg a gyógyszertári kencéket használjuk.
De nagyon köszönöm mki hozzászólását, melyet egy mosollyal meg is hálálok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!