Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A müllerbe, mennyibe kerül a...

A müllerbe, mennyibe kerül a saját márkás tejpépjük? és milyen kiszerelésben kaphatóak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A 600 g-ost 950 Ft-ért vettem nemrég. Ízlik a fiamnak! (Jobban mint a Babylove.)
2010. máj. 18. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, csatlakozom az előzőhöz. Mi nemrég fedeztük fel és ugyanolyan jó, mint 700-800 forintért a 250 grammos hipp vagy milupa...
2010. máj. 18. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,és milyen izekben vannak???
2010. máj. 18. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen 600ft körül van a 300gr-os. De azért azt nem mondanám hogy ugyanolyan jó mint a drágábbak, de jobb mint a rossmannos és a dm-es saját márka. Még a csokis a legjobb bár én inkább max kakaósnak nevezném, olyan halovány és alig kakaós. Meg esetleg az almás ami esti pépnek van írva, az egész jó. Vaníliás grízes is van de nem sok köze van a vaníliához az ízének... Meg banános, szerintem az sem valami jó.
2010. máj. 18. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a csokis és a kekszes egyaránt sikert aratott, mást még nem próbáltunk.
2010. máj. 18. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok: nálunk gyümölcsös és kekszes van most, de volt már almás-zabpelyhes is. A gyerek ugyanúgy eszi,mint akármelyik másikat, az én pénztárcámnak meg nem mindegy :)
2010. máj. 18. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
oké majd kiprobálom mindet, majd meglátjuk melyik izlik a babámnak!és köszönöm
2010. máj. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!