Pcos anyukák! Mikor jött meg a vérzésetek a szülés után? Beállt a ciklusotok vagy kellett gyógyszerrel kezelni a problémát?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 20:07
21/25 anonim válasza:
Nekem van inzulinrez.ám,rossz hormoneredmenyek stb.,es megsem esett szo sehol dietarol.amugy en is ugy tudom,nem biztos hogy van ir ha van pcos.de javitsatok ki ha nem igy lenne.
22/25 anonim válasza:
A 48as 60 perces inzulin magasabb mint kéne. Nem teljesen látom át az első eredmények azok a cukor eredmények vagy hogy van ez most.
23/25 anonim válasza:
R.N.Andi Ha ir-ed van akkor ir diétát kell tartani, sportolni kell és metformin tartalmű készítményt szedni.
24/25 anonim válasza:
Ezek teljesen jo eredmenyek. Foleg a 2010-es. A terhesseginel a 120 perces a 0 perces ala ment, ami elvileg nem jo, de terhesseg alatt annyi minden megvaltozik. Szrrintem szep eredmenyek, de nem vagyok irvos. Koszi, h megkerested!;)
25/25 anonim válasza:
Ezek teljesen jo eredmenyek. Foleg a 2010-es. A terhesseginel a 120 perces a 0 perces ala ment, ami elvileg nem jo, de terhesseg alatt annyi minden megvaltozik. Szerintem szep eredmenyek, de nem vagyok orvos. Koszi, h megkerested!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!