Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is nehezen viseli ha a...

Más is nehezen viseli ha a babája nem hajlandó enni?

Figyelt kérdés
8 hónaposomnál az ebéddel vannak gondok, ugyanis nem hajlandó zöldséget enni, pedig ugye fontos lenne, hogy ne csak gyümölcsöt kapjon. Próbáltam már sok félét házilag készítve, valamint üvegeset is, de egyszerűen alig megy le valami.

2012. okt. 18. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Még emlékszem gyerekkoromból hogy állandóan nyüstölve voltam hogy keveset eszek,abból is csak bizonyos dolgokat.Mégis itt vagyok,makkegészségesen.

Az én lányom ugyanolyan válogatós,tőlem örökölte,nem tömöm meg ha nem kéri a brokkolit.

Próbálok neki mindent úgy adni ahogy kell,de ha nem,hát nem.

Egészséges,életvidám gyerek,de pl paradicsomszószt szerintem sosem fogja megenni.(én sem)

2012. okt. 18. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

3 lehetőséged van:

- keversz gyümit a kajájába, amit szeret, majd elkezdheted csökkenteni a gyümi arányát

- vársz míg elfogad több főzeléket, addig kitartóan kínálgatod

- megpróbálsz neki főtt zöldséget adni, amit ő maga csipegethet fel

2012. okt. 18. 14:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam már gyümivel is, és egészben is megpárolva, hátha elrágcsálja. Egyik megoldás sem aratott sikert sajnos.
2012. okt. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!