5 hónaposan mennyire "baj" hogy még nem tud ülni?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm aki 5 hós babáját már kompoztatja, de az enyém még ülni sem tud egyedül. mit tehetnék h beérje a korát? 7,2 kg 68 cm 23.- án lesz 5 hónapos.2012. okt. 18. 13:04
11/12 anonim válasza:
a barátnődnek üzenem: ebben a szóban, hogy "kompoztatja" benne is van, hogy nem a gyerek akarja, hanem ráerőlteti.
Te pedig hagyd, hagy fejlődjön a kicsid a saját ritmuséban :)
12/12 anonim válasza:
Amikor olvastam a kérdést, azt hittem elírtad a baba korát. Javaslom, kicsit tájékozódj arról, hogy mennyi idősen milyen mozgásformákat kell elsajátítania a babának, a barátnődnek meg még inkább javaslom ezt.
Az ültetés kifejezetten káros addig, amíg a baba nem ül fel magától (többek között ezért is nagyon káros a bébikomp).
Az enyém 8 hónapos, nem ül még, de nekem eszembe sem jutott ezen problémázni.
Egyébként nagyon káros dolog a barátnőtől/szomszédasszonytól stb tájékozódni ilyen fontos dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!