Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzt költötök egy...

Kaatinkaa kérdése:

Mennyi pénzt költötök egy hónapban a babára?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Amíg kisebb volt,kevesebbet költöttünk,kb.40ezer Ft-ot egy hónapban. Már 2éves,magánbölcsibe jár,kell neki cipő is,a többi szokásos kiadás kb. ugyanannyi maradt.Most kb.80ezret költünk rá.
2012. okt. 18. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:

6000 a pelus (dm sajátmárkás, kuponokkal veszem mindig), tápszer kb. 2500 (Milupa Fermentált, 1100/doboz). Amúgy azt eszi, amit mi, leves, második stb. + Joghurt, kefir, azt nem számolom külön.

Popsitörlő se sok, havi egy csomag, legyen 400.

Ruhákat főleg börzén veszem, meg öröklünk is, szóval nem sok. Cipőre költök többet.

2012. okt. 18. 09:26
 13/20 anonim ***** válasza:

pelenka :8000ft

popsitorlo :2000ft

krem,furdeto,egyeb szerek a patikabol :5000ft

ruhak :10.000ft

tapszerrel kell potolnom az anyatejes etkezest ,ami azt jelenti, hogy egy nap 2-3x kap tapszert, vagyis egy honapban 3doboz : 4000ft

Ezek a fix kiadasok de mindig van valami plus,pl, ugy dontotunk ,hogy beadatjuk a Rotarix vedo oltast (ovodas teso miatt javasolta a gyerek orvos) 2 szerum 45.000 ft ket hora lebontva.

3honapos

2012. okt. 18. 09:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: hogyan megy el havi 5000 fürdetőkre meg ilyesmire? Havi egy dobozzal elhasználtok mindenből?

Én Babe sampont használok, amikor a lányom pár hónapos volt, akkor vettem (fiamnak is használom). Most 14 hónapos, még mindig van benne :)

Aki havi több ezret elkölt törlőkendőre, az hogy csinálja? Újszülöttnél még értem, napi 6-7 kakis pelus is lehet, de nálam tényleg nem fogy el havi egy 80 lapos csomagnál több semmiképp. Bár egyszer vettem Rossmannost, az folyton átázott a kakitól....

2012. okt. 18. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:

1 éves koráig 40-50 ezer / hó. Azért ennyi, mert a tápszeren kívül csak az üveges bébiételt volt hajlandó megenni. Abból is leginkább a Hipp-et. :-/

1 éves korától már a mi kajánkat eszi, így azért lehet spórolni. Havi szinten 10 ezer kerül elköltésre. Ez a pelus, popsitörlő, fürdető és a popsikenőcs. Ruhát én turizni szoktam, vagy aukciós oldalon veszem. De nem minden hónapban. Játék és nyalánkságok azért becsúsznak neki. ;-) Így azt írnám 10 ezer a minimum.

2012. okt. 18. 11:10
 16/20 anonim ***** válasza:
pampers popsitorlot hasznalunk,egy csomag 489/64 db es egy hetre eleg, 2 x kakil es 5x teszem tisztaba alltalaban, van h pelenka csere kozben pisil es akkor atlorlom vele a labat, szval egy nap elfogy 9db ,furdeto minden masodik honapban kell de szaraz a bore es kapott A vitaminos kremet ez 2000,sima popsikerem is eleg ket honapra ,de nagyon hamar kimarja a kaki a popsijat es a sudocrem se ket filler,ekcemaja ,ket hete beteg lett el kapta a tesotol a hasmeneses virust, kapasbol ott hagytam 2 gyogyszere 4000, szoval mindig elmegy a patiban 5000 forint valamire a kicsinak
2012. okt. 18. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Pelenka: 5000 Ft

Popsitörlő: 1500 Ft

Ruhák: 3000 Ft (szuper kilós turi)

Fürdető: 500 Ft

4 hónapos anyatejes baba.

2012. okt. 18. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Figyu! Ha ennyire kényes a bőre, ne sikáld sokszor popsitörlővel! Főleg ne olyannal, ami propilén glykol tartalmú! Nem igazán tesz jót :( Én csak kakilás után használok törlőt, de akkor is egyből lefürdetem utána a fenekét. Nem használok popsikenőcsöt se már, csak esténként vékonyan Neogranormont. Azóta semmi baja a fenekének :) Pedig mindkettő ekcémára hajlamos, meg én is :S De mióta nem használok szinte semmit, fürdetőt is alig, csak extra szenzitiv dm-est, azóta sokkal jobb a helyzet :D
2012. okt. 18. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát, mi 40-50-et tuti nem. Mondjuk 20-at ha nem kap ruhát, vagy egyéb akármit. Átlag mondjuk 30-at.
2012. okt. 19. 00:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Nehéz megsaccolni, mert már nagyobb és azt eszik amit mi is, ruhát nem veszünk havi szinten, mosható pelust használunk (mosási költséget kéne tudni, de a mi ruháinkkal együtt mosom, ezért nehéz kiszámolni).

Játékra nincs gondunk, mert a nagyszülők ellátják rendesen :)

Szerintem nem költünk sokat. (Mikor még kisebb volt és tápszer kellett neki akkor persze igen, de mos egy kicsit könnyebb)

Havi szinten pár ezer Ft lehet. Viszont egyszerre szoktak lenni nagyobb kiadásaink. (pl. autósülés, egy-egy nem kötelező, de ajánlott oltás ára, cipőt mindig márkásat kap, stb. Tehát van egy pár dolog amiről nem mondok le, cserébe a mindennapokban szerényen élünk)

2012. nov. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!