Anyukák. Egy hónapban csak a kajára mennyi pénzt költötök?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 19:30
1/8 anonim válasza:
Olyan 100-120ezer körül, 3-an vagyunk.
2/8 anonim válasza:
100.000 körül,5-en vagyunk.Ezt úgy hogy én termelem a zöldséget a fagyóba,befőttet,lekvárt,savanyút rakok el.
3/8 anonim válasza:
Azta akkor mi kis etkeuek vagyunk mert ugyan 4 en vagyunk de egy meg nem jatszik mert cicis. Kb olyan 50-60ezret havonta hetvegen nem fozok de amugy minden nap mast igaz eppen ezert kis adagokat mondjuk krumplifozelek megvan 5szem kozepes krumplibol is. Mondjuk ha a gyerek ovi etkezeset is belevesszuk akkor az plusz 8000 ft. Es en a kajabol mindig megveszem a minoseget.
4/8 anonim válasza:
Hetente vásárolok többet, kb. 7-8 ezer ft értékben. Plsuz naponta kb. 7-800Ft.
Vagyis összesen 60-70 ezer körül.
3-an vagyunk, és átlag kétnaponta főzök.
5/8 anonim válasza:
Mi 3-an vagyunk, ebből egy 8 hónapos baba. Mi minden hónap elején elmegyünk nagybevásárolni, és hó közben csak kenyeret veszünk, esetleg egy-két apróságot. Savanyút, befőttet, lekvárt, diót mama ad, azt nem veszünk, nyáron van itthoni gyümi, zöldség. Havonta kb 40000-50000Ft megy el. Habár mindenből a minőségit vesszük meg, de mindig ott ahol a legolcsóbb, nálunk egymás mellett van Auchan, Tesco, Cora, Spar, CBA, Penny. Szalámiból rudasat veszünk, húsból is betankolunk, sajtból, vajból, olajból, mindenből. Mindig úgy fogynak el, hogy minden hónapra van valami "nagyobb csoport" pl tisztítószer, szalámi, hús.
6/8 anonim válasza:
Én még soha nem számoltam ki..! Felesleges idegesítésnek tartom! Nem esszük ugyanazt minden hónapban így ki sem tudnám számolni :D Deeeeee..... szerintem sokat :( És sokat is pocséklunk, fúúú de utálom azt mikor párom a harmadik nap már nem kéri ugyanazt és ki kell dobnom :( +man vagyunk egyébként!
8/8 anonim válasza:
50-60 körül. 2 felnőtt és egy 7 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!