Adnátok ötleteket mivel kössem le 20 hónapos lánykámat?
Házi munkával. Hülyeségnek hangzik de nálunk abszólút bevált:). Ha már kiátszottuk magunka, akkor elő a partvis(nekem a nagy, neki a kicsi), és összesöprünk, persze ő általában az általam képzett kupacot dúrja szét:DDD, aztán felmosunk(én a rendessel, ő a kicsivel), port törölgetünk zenére, együtt bepakoljuk a mosnivalót, aztán utána ő adogatja a teregetnivalót.
Kuktáskodni is szeret nagyon mellettem, mindig akad olyan csinálnivaló, amit meg tud csinálni, de legalábbis úgy teszek mintha nagyon fontos lenne és segít nekem, ezen kívül szoktunk tornázni Rékára, de jó móka a zoknipárosítás is:).
Adogatja a csipeszt
Kiramolja a mosogepet
Fokostolot jatszik
Enekelunk
Stb....
Mint elottem irtak
Keress a neten montessori foglalkozás-tippeket. Sajnos én csak cseh és szlovák nyelvű honlapot ismerek, ahol életkor szerint fel vannak sorolva a gyerekeket általában érdeklő tevékenységek. De biztosan van magyar nyelvű is.
Nálunk is ilyesmik mentek 20 hónaposan, a teregetés, mosás nagy buli volt. Segíthet rendet rakni a játékok, ruhák, akármik között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!