3 éves kislányom nagyon gyakran náthás. Ötleteket várok minden téren?
A kisfiam nem az a beteges típus, a bölcsiben is alig volt beteg. Mikor elkezdtük az ovit, szinte folyamatosan köhögött, folyt az orra. Fél évig ez volt. Én azt gondolom, hogy nem azon múlik, hogy mennyire tömjük tele őket vitaminnal. Sőt talán többet érsz, ha hagyod kicsit, hogy a saját immunrendszere győzze le, akkor talán jobban erősödik. Nyilván ha nagyon beteges, vagy lassan gyógyuló lenne a gyerek én is adnék valamit pluszban. Én úgy látom, hogy te mindent megteszel érte, talán sokat is. :) Egyébként nálunk annyi, hogy mivel panelben lakunk, száraz a levegő, így használunk hidegpárásítót a gyerek szobájában éjjel. Az orrába Sterimart vagy Marimert használunk, mikor mit tudok venni, illetve most vettem egy orrkenőcsöt, ami jó sebre és orrdugulásra is (DM-es). Télen pedig mikor meg volt fázva a DM-ben vettem Teteszept fürdőolajat (ezt: [link] még mi is használtuk. De amúgy azt gondolom, hogy ezen a kritikus időszakon túl kell esnie minden gyereknek, tudod, új társaság, új bacik. Idő kell, mire hozzászokik. :)
Jó egészséget nektek!!!
2-nak köszönöm, aranyos vagy, utánanézek a tetesept-nek, hallottam róla már én is. Tudom, hogy túl kell esnie rajta, gyógyszerrel egyébként nem engedem tömni, vírusra a doki soha semmit nem ad, csak amikor már 2 hét után is beteg. A párásító készüléketek milyen épp a Salin S2-ről olvasok most, beválik a tiétek?
1-nek, Te mi a f...nak vagy itt, ha csak ilyen baromságokat tudsz válaszolni? Inkább fogtad volna be!
az én fiam is gyakran beteges.ugyanaz,mint nálatok.ráadásul mindig hörghurutja lesz,így antibiotikum,szteroidos kúp játszik minden hónapban.már voltunk kivizsgáláson pulmonológusnál,egészséges,nem allergiás,nem asztmás.
tavasszal írt ki neki a tüdőgyógyász inhaláló készüléket.azóta egyszer sem volt hörghurutja.amint elkezd taknyosodni,köhécselni,azonnal naponta kétszer,háromszor inhalálok neki salvus vízzel.nyomom a c vitamint napi kétszer 14 cseppet,szívom az orrát.már többször kezdődött neki a betegség,de egyszer sem lett komoly
próbáltuk a hideg párásítót is,megvettük 18 ezerért,de nem sokat ért,igazából semmit.de ez az inhaláló nekünk nagyon bevált.4-5 ezer között volt így,hogy felírták.
ja és multivitamint multitabs immuno kidet adok neki,de nem minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!