Nem akarja enni? Kislányom most 4 hónapos és próbálom hozzászoktatni a pépes gyümikhez, de sajnos semmit sem eszik legalábbis több jön ki, mint bent marad. Várom az ötleteket hogyan csináljam?
KÉPZEld, ugyanezt csináltuk 2 hete, öklendezte kiskanálból, aztán tettem egy próbát és cumisüvegbe raktam, hígítva 60ml tápszerrel, a cumis üvegen vágtam egy keresztet, mivel így is jó sürü volt, és úgy kiszívta, hogy alig bírtam kiszedni a szájából, azóta így eszi, remélem idejében elkezd kiskanállal enni, azért mindennap szoktam neki olyat hogy a kiskanállal adok neki 1-2 falatot, hogy szokja!
De legalább eszik
Elözö vok ha van még tejcsid azzal próbáld hígitani ha kipróbálod így!
sok sikert
Az én lányomnak sem jött be legelőször a kanállal evés.Nem is a papival volt gondja hanem a kanállal, nála is több jött ki mint amennyi be.De én pont azért nem raktam cumisüvegbe hogy tanuljon meg kanállal enni.És jól tettem, 1-2 hét alatt megszerette ráérzett a technikájára sőt azóta imád papizni:)
Szóval legyél türelmes és gyakoroljatok sokat:)
Előző vagyok.
Nagyszerű! Látod fölösleges izgulni, 2-3 hét mire egy teljes étkezész ki tudsz váltani. Próbáld meg a bébi ételeket, nekem azzal kezdte az almát be sem vette a szájába. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!