6. -án fogjäk müteni a kisfiamat, és nagyon magam alatt vagyok. Hogyan üzhetném el az tulzo aggodalmamat?
Szia! Nekem 2 hete elesett motorral a kisfiam, és bevitték a műtőbe összevarrni a száját. Ez össze sem hasonlítható azzal, ami Nálatok lesz, mégis: amikor kimondta a doki, hogy a műtőbe nem mehetek be, én olyan ideges lettem, mint még soha. És én sem vagyok egy elveszett nő, csak ha a gyerekeimről van szó, akkor aggódom halálra magam. Érdekes módon, amíg várnunk kellett, tudtam mosolyogni a kicsire, csikizgettem, játszottunk, és mosolyogtam. Egészen addig, amíg be nem zárult a műtő ajtaja. Utána az órát néztem. Hidd el lesz erőd mosolyogva bíztatni. Utána ha sírsz, amíg műtik, és ideges vagy, az tök természetes, hiszen imádod őt. Éppen ezért fogsz tudni mosolyogni rá a műtét előtt. De hamar túl lesztek rajta, és olyan gyorsan megy az idő.... Minden rendben lesz!!
Kitartást és jobbulást!!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!