Hol vasaroltok rizs- illetve zab0tejszint Budapesten? Tescoban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Sparban es Lidlben nem talaltam sajnos, csak rizstejet, de nekem szuksegem lenne tejszinre is. Esetleg tejfelre, pl rakott krumplinak.2012. okt. 15. 15:31
1/5 anonim válasza:
Leginkább bioboltokban lehet kapni, de van a DM-ben is, csak ott jóval drágább.
Bioboltban a 2 dl rizstejszínt 290 Ft-ért veszem.
2/5 anonim válasza:
Kisebb boltokban is van a belvárosban, pl. az Astoriánál a Buda felé menô buszmegállóban van egy kis közért, Rori vagy valami hasonló, de láttam már a Tescoban és az Auchanban is. Én az Astoriánál, a Múzeum körúton lévô bioboltba szoktam járni, nagyon nagy a választékuk, természetesen rízs- és zabtejszinük is van.
3/5 anonim válasza:
Dmes nagyon drága, hogyha hozzá tudsz jutni a The Bridge növényi tejszíneihez, azok nagyon jók. A III. ker. Vörösvári-Bécsi út kereszteződésnél van egy nagyon jó biobolt, de van a Mammutban kettő is, az Iskola utcában az I. kerületben - én ezeket ismerem budán.
Merre laksz?
4/5 anonim válasza:
Auchanban is láttam a bio részen.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok!
Kedves utolso elotti valaszolo!XIIIkeruletben lakom. Esetleg itt ismersz valami uzletet ahol ilyet lehet kapni?
2012. okt. 26. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!