A rizst hogy kell a babának adni?
Én nem adnék gyorsfőzőst. A sima (szerintem a Riceland a legfinomabb) rizs sokkal ízletesebb, zamatosabb. Megfőzöd, összeturmixolod. Mivel adnád neki? Ha turmixolod, akkor szerintem először valamilyen gyümit -pl. meggy- turmixolj hozzá. Ha már van fogacskája, akkor nem is feltétlenül kell összeturmixolni, csak simán megfőzöd sós vízben.
Ha anyatejes volt és van tejed fagyasztva, akkor tejberizsnek is megcsinálhatod, de ugyanezt tápszerrel is lehet.
Ha van már foga,akkor nem kell turmixolni,legalább is az én lányom egészben kapja a rizst.
Sima rizst megfőzöm és abból kap,talán a kerek szemű rizs a legjobb,mert azt jó puhára lehet főzni.
Szia!
Én kávédarálón ledarálok egy nagyobb mennyiséget,abból főzök alkalmanként, így hamarabb megpuhul, pépesebb, a többit lezárható üvegben (bébiételes, vagy Aventes pohárban) elteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!