10 hós babának hogyan adjak enni a mi ételünkből kiszedve? Rizst kaphat már turmixolás nélkül?
A fiamnak én is turmixoltam anno, olvastam, hogy az üveges bébiételek is vízzel vannak hígítva, úgyhogy addig adagoltam hozzá a felforralt vizet, míg elfogadható állagú nem lett. El is fogadta, ügyesen ette a kisfiam.
Most viszont a kislányomnak elég sokszor adok üveges ételt, és látom, hogy sok darabka van bennük. 8 hónaposoknak való ételnél járunk, és rizs pl. egészben van benne az ételben. Még így is pépes alapvetően, de szerintem főleg azért, mert könnyen megakadhat a torkukon. De ezt csak én gondolom, nem biztos, hogy így van. Viszont a rizsről még annyit, hogy én kivenném külön az ő adagját, és tovább főzném valamennyivel. És akkor lehet pl. azt csinálni, hogy nem sok vizet öntesz rá, hogy tovább főzd, csak annyit, amennyit már épp nem szív fel, és aztán nem öntöd le róla. Így főzelék-szerű lesz. Kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!