Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos anyatejes babának...

4 hónapos anyatejes babának zöld és nyálkás széklete, mitől?

Figyelt kérdés

Péntek este kezdődött, akkor zöld lett a széklete, beszéltem a védőnővel, együtt megbeszéltük, hogy talán nagyobb mennyiségű tejterméket fogyasztottam és emiatt lehet, adjak neki normaflort, és majd hétfőn beszélünk, hogy mi újság. Egész hétvégén úgy tűnt javulni látszik, már nem volt az az igazi zöld, kezdett átmenni sárgásba, viszont ma reggelre, megint zöld lett és nyálkás, így mentünk a dokihoz, a székletet elvittem az ÁNTSZ-be, mert sok mindenre gyanakszik a doktornő. Szalmonella, vmi baktérium amit nyers hústól lehet kapni vagy tejfehérje allergia.

Volt már valakinek ilyen? Csütörtökre lesz meg csak az eredmény, az még olyan távoli és én addig megbolondulok.

2012. okt. 15. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sokszor volt zöld a kaki, az volt az oka, hogy a félig emésztett anyatejre rászopizott, túl sok első tejet kapott.
2012. okt. 15. 21:42
 12/13 A kérdező kommentje:

Persze megírom majd az eredményt.Úgy mondták, hogy ha negatív, tehát nincs benne baktérium akkor már lehet szerdán is lesz eredmény, érdeklődjek. Ha valami van akkor csak csütörtökön lesz.

Nem gondolom, hogy túl sok előtejet kapna, mert 3-4 óránként szopizik, váltott ciciből, úgy érzem kiüríti a mellemet.

2012. okt. 16. 07:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Minden rendben van a székletével, teljesen negatív!:)

Úgy néz ki egy vírus okozhatta, mert túl is vagyunk rajta.

Igaz azóta tartom a tejmentes diétát, de majd egy hét múlva mikor visszavezetem a tejet az étrendembe majd kiderül, hogy nem e az kavart be.

2012. okt. 19. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!