4 hónapos anyatejes babának zöld és nyálkás széklete, mitől?
Péntek este kezdődött, akkor zöld lett a széklete, beszéltem a védőnővel, együtt megbeszéltük, hogy talán nagyobb mennyiségű tejterméket fogyasztottam és emiatt lehet, adjak neki normaflort, és majd hétfőn beszélünk, hogy mi újság. Egész hétvégén úgy tűnt javulni látszik, már nem volt az az igazi zöld, kezdett átmenni sárgásba, viszont ma reggelre, megint zöld lett és nyálkás, így mentünk a dokihoz, a székletet elvittem az ÁNTSZ-be, mert sok mindenre gyanakszik a doktornő. Szalmonella, vmi baktérium amit nyers hústól lehet kapni vagy tejfehérje allergia.
Volt már valakinek ilyen? Csütörtökre lesz meg csak az eredmény, az még olyan távoli és én addig megbolondulok.
Bízok benne, hogy nincs semmi komoly.
4-es neked is köszönöm.
Ő is szépen gyarapszik és eszik is rendesen, de eddig is ennyiket evett, és nem volt semmi gond.
Ha tejfehérje allergia lenne, az is így jelentkezik?
Mert azt mondta a doktornő, hogy akkor még vér is lehet a székletében!?
Itt egy cikk róla, de nem említi a zöld színű székletet, mint lehetséges tünetet, csak a hasmenést. Az anyatejes babáknak meg ugye eleve híg a székletük, mivel csak folyékonyat esznek.
Köszönöm a linket.
Nem hasfájós. Egy kiegyensúlyozott mosolygós bébi:)
Szia! 4. vagyok újra. Megírod majd, hogy mi lett az eredmény? Szorítok, hogy ne legyen semmi baj! Kíváncsi vagyok, hogy a te orvosod, mit fog lépni!
Nálunk kemény hasfájás is volt az első 2 hónapban! Ja, és néha a vér csík is megjelent a kakiban. Nagyon pici piros csík, erre azt mondta a védőnő, hogy a tejterméktől van, amit én megeszek! De egyszer sem küldtek tovább vizsgálatra, mert ugye a súlyával semmi gond nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!