Anyatejes 2 hónapos babám széklete egy hete zöld, mitől lehet? Nem hasfájós, igény szerint szoptatom.
Figyelt kérdés
Ettem spenótot és vasat is szedek de abbahagytam 3 napja.2012. jún. 6. 13:45
1/7 anonim válasza:
Egy baba míg fö étkezésként tejet kap (mindegy anyatej vagy tápszer) addig akármikor lehet neki zöd széklete.
Nem a te spenotodtol vagy vasadtól függ, az a te székletedet változtatja max meg.
A zöld széklet akkor gond ha már nem vagy nagyon kevés tejet kap.
2/7 A kérdező kommentje:
eddig 2 kg-ot hízott és min. napi 5x van széklete, akkor nem lehet gond? Csak eddig szép mustársárga volt neki..
2012. jún. 6. 13:54
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj :)
Ha két ciciből kap enni, lehet, hogy túl sokat kapott az első tejből (hamar került át a másik cicire). Ha nyugodt, kiegyensúlyozott, szépen fejlődik, bármilyen a kaki, rendben van :)
4/7 anonim válasza:
vagy attól, hogy csak az előtejet itta ki, avgy attól hogy keveredett a félig emésztett tej a friss előtejjel (ha túl hamar szopizott újra.)
5/7 Sókristály válasza:
A 3-as és a 4-es által írt választ írtam volna én is.
De eszembe jutott még valami. Biztosan zöld az a kaki?
Nem vicc, vidd ki a napfényre és nézd meg ott. Nekem egy csomószor tűnt zöldnek a lámpa alatt, kinn meg már sárga volt.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is sok előtejet szopizott nekünk is így volt mikor váltott mellből kapta.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyszerre csak egy mellből szopizik, bőven van tejem. Van, hogy 2 óránként, van hogy 4-5 vagy 3 óránként eszik.
2012. jún. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!