Hasfájós babátokkal, hogy ment az alvás? Hogy altattátok el? Nem tudom mit csinálok rosszul, mit tegyek máshogy!?
Szia! Nekem a fiam a mai napig hasfájós. Pedig már 8 hónapos. Szóval tudom miről beszélsz :-/
Próbáljátok ki a Biogaia cseppeket! Előre szólok, h drága! 3700 ft körül van. Nekünk nagyon sokat segített. Vagy a szélcső ha nem jön a puki, mert attól is rettenetes módon tudnak ordítani. Isten bizony csodákra képes! Iszonyú mennyi levegőt engedtünk le a fiunkból. Pedig azt mondtam soha nem próbálom ki. ;-) De inkább minthogy szenvedjen!
Nálunk is együttalvás volt, de 3 hónapos korában megunta biztos, mert azóta nem is akar csak a saját ágyában aludni. Ne izgulj, fog ez változni!
Mindent jól csinálsz, nem szabad sírni hagyni. Próbálj játszani vele, gügyögni, csörgőzni, elterelni a figyelmét.
Minden szépet és jót kivánok!
Szia!
Nagyon jól csinálod, ahogyan a problémát kezeled:)!
A baba idővel magától leszokik rólad, nem kell semmihez szoktatni:).
A hasfájás, ha tényleg az, el fog múlni, ahogy érik az emésztőrendszere.
Köszönöm a válaszaitokat!Biztos hasfájása van szegénykémnek mert feszíti magát nagyon meg üvölt és akkor hagyja abba amikor kijönnek a pukik vagy a kaki!amúgy ilyenkor még masszírozzuk,tornáztatjuk simizzük a hasát és néha hasra is fektetjük!meg néha hason is alszik el!de az is igaz hogy szeret kézben lenni, amikor nem fáj a haha akkor is,nem igazán van el magában,de szerintem ahogy nő majd egy két játék,zenélő leköti majd-remélem!
még egyszer köszönöm a segítségeteket és kedves szavaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!