Ilyen kevesen vagyunk, akik csak szoptatunk?
Én 5,5 hós koráig csak szoptattam a lányom, után kezdtünk kóstoltatni, de még nem kiváltani, csak ízlelgetni.
Az ikreknél 1 hónap után nem volt elég a tejem mindkettőnek, az egyik nem bírta a tápit, ő csak anytejes volt másik kapta a maradék anyatejet és a tápit. Őket 4 hósan kezdtem kóstoltatni, 6 hós korukta kiváltottam 2-2 étkezést, és onnantól elég volt a kanalas meg a szopi, tápi nem kellett, nem fogadta el a babám amelyik addig azt is kapott. Ha elég lett volna a tejem, őket is csak 5-6 hós korukban kóstoltattam volna, és még tervezünk egy kicsit, ugyanígy fogom vele is!
Egyébként a lányom egy éves koráig, a fiúk 17 hós korukig szopiztak, maguk választották el magukat mind.
Nem mindegy hogy valaki miért nem szoptat! Nem akar vagy nem tud!
Én hiába szerettem volna sokáig,de mégis csak 2hónapig ment. :( Alig indult be a tejem,utána elég hamar elapadt(császáros voltam).
Hát... az én fiam 10 hónapos koráig 90%-ban még anyatejes volt. Hízott rendesen még akkor is. Most 1,5 éves, és napi kétszer még mindig cicizik.
Lassan véget vetek neki. :)
Szia!
Első lánykám 6 hóig csak anyatejes volt,majd 2 év7 hó után hagyta abba a szopit!
2 év5 hós voltmikor megszületett a tesója!
Ő 5,5 hós 5 hós korától kap kanalas kóstolást, mert a"kis" 9 kilójával imád enni...minden szívesen kóstolt, és 2 hétalatt (igaz 3 félét kóstoltcsak) de retgetegeteszik!Őigazi zabagép:)
Anővére kb 8 hós voltmikor iagzán jóízűenmegevett valamit!:)
Én hosszú szopi, vagyis hagyja el ha már nemkellneki párti vagyok!
Érzem,hogya kicsi nemfog 2,5 évig cicizni...nekimármostsemolyan fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!