nem tudom, hogy van-e valaki ellene, de aki ellene van, annak a gyereke még nem volt úgy megfázva, hogy taknya-nyála összefolyt, és egész éjjel üvöltött.
semmi rossz nincs az orrszívásban, pláne gyereknél elengedhetetlen. az egy dolog, hogy nem kap levegőt, de ha váladék a fülére megy(márpedig előbb-utóbb az szokott lenni, ha nincs kezelve), az elég komoly gondokat tud okozni.
"nem boríthatja fel az egészséges egyensúlyt?"
Hát, ne haragudj, ezt a megközelítést még soha nem hallottam. Te sem szoktad kifújni az orrodat, ha náthás vagy?
Azért kell szívni, mert ők még nem tudják kifújni az orrukat. És nem fáj nekik, én is kipróbáltam. Kicsit kellemetlen lehet, de nem fáj, az viszont igen, ha ott marad a váladék, és ahogy előttem is írták, lesz belőle egy jó kis arcüreggyuszi, középfülgyuszi, vagy ne ajd isten tüdőgyulladás, stb. Nem vicc, ezzel nem szabad játszani.
A 3 gyerekem pl már sorban áll az orrszívásért (4 éves lány, 2 éves egypetéjű ikerfiúk). Szépen ott állnak, néha vágnak egy-egy buta képet közben, jókat röhögünk rajta, amíg szívjuk az orrukat. És ők is szokták az eményet (persze nem azért mert nem tudom kifújni, azért, engedem nekik hogy lássák, nincs ebben semmi rossz, anya is sorban áll, szerintem azért is nem félnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!